הכרת הכלי, המחקרים התומכים בו ויישומים אפשריים בחדר האימון.
לכל כלי נכתב “לוג” המפרט את מקורות המחקר עליו הכלי מתבסס ואפשרויות יישום בחדר אימון
החלק בו אנחנו הופכות בדילמות שעולות בך מול הכלי, מאפשרות לך ליצוק לתוכו את העולם האישי שלך (וככה למעשה מעשירות את הכלי הזה באמצעות כל אחת שיושבת בחדר)
3. התנסות
אי אפשר ללמוד אימון בכלים תיאורטיים בלבד, זה כמו ללמוד שחיה בהתכתבות, לכן החלק הזה של השיעור חושף אותך, את המקומות שבהן את נדרשת לעבודה עצמית, לשתף את החדר באתגרים שלך בדרך ולחוות את כלי האימון באמצעות עבודה אמיתית של רוית ואפרת איתך בחדר. אין אצלנו סימולציות, אין צורך בסימולציות בקורס אימון, יש לכולנו, כולל כולנו, דרך לעשות ומקומות להתאמן בהם ולכן החלק הזה בעינינו הוא החלק הכי חשוב בתהליך הלמידה, את צריכה לקבל על עצמך את האפשרות לחשוף ולהיחשף כתנאי הכרחי להצלחת ההכשרה שלך.
4. שיתוף
למדת כלי ואז יצאת להתאמן. הקורס והלמידה הכי משמעותית בו מתרחשת דווקא בין השיעורים, בין שיעור לשיעור כשאת מתנסה בכלים ובודקת אותם על עצמך ועל חייך האמיתיים, צוברת דילמות ושאלות בתוך ההתנסויות שלך ולצידן צוברת חוויות של הצלחה, הרגלים אוטומטיים שאת מצליחה לשנות ותוצאות חדשות שאת יוצרת בחייך. עם כל אלה אנחנו פותחות כל שיעור, כדי להבין מה קרה בעקבות השיעור האחרון ולא רק מה למדת בו.